fbpx
Адвокатско дружество Иванов и Йонкова

Консултирайте се с нас

+359 888 36 95 76

doychin.ivanov@iylawfirm.com

София, ул. Княз Борис I №40, ап.1

Следвайте ни в социалните мрежи:

За Нас | IY Law Firm
594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-594,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

За Нас

ЗА НАС

Ние сме адвокат Дойчин Иванов и адвокат Цвета Иванова – Йонкова. В началото на 2019 г. основахме Адвокатско дружество “Иванов и Йонкова”, което през изминалите години се утвърди като реномирана правна фирма в България.

 

Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ е дълго обмислен проект. Адвокат Дойчин Иванов и адвокат Цвета Иванова – Йонкова извървяват дълъг път и натрупват богат житейски и професионален опит в различни области на правото и в различни екипи, за да достигнат до момента, в който да положат основите на своята собствена правна практика.

 

Ние сме усмихнати, позитивни, прагматични, добросъвестни и отдадени на работата ни.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ И МИСИЯ

Нашите ценности са почтеност, отговорност, професионален подход, всеотдайност, позитивно и лоялно отношение към клиентите ни.

 

Мисията ни в Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ е да създадем и развием реномирана правна практика, известна със своята почтеност, ефективност и високи стандарти на правна етика и експертиза. Желаем да бъдем надежден партньор на нашите клиенти, комуто те могат уверено и спокойно да се доверят.

 

Вдъхновяваме се от успехите на клиенти ни и се стремим да им съдействаме при разрешаването на правните предизвикателства, които срещат по пътя си в своята ежедневна работа, за да се справят успешно с рисковете и постигат оптимални резултати.

 

Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ е ориентирано предимно към оказването на правна помощ на малки и средни предприятия и предприемачи и предоставя правни услуги в следните области: търговско и корпоративно право, данъци, трудово право, IT право, процесуално представителство по граждански, търговски, трудови и административни дела в съда, медиация и др.

 

Вярваме в професионалното отношение при изпълнението на всяка една задача и се стремим да предоставяме компетентни, навременни правни услуги без компромис на качеството. Държим на изграждането на дългосрочни, стабилни и взаимноизгодни професионални отношения с нашите партньори.

 

Наясно сме, че клиентите ни разчитат на нас и на нашата експертиза и водени от това, работим с мисъл за защитата на техния най – добър интерес по всеки един конкретен казус.

НАШИЯТ ЕКИП

Адвокат и съдружник

Дойчин
Иванов

.

Професионална биография

Дойчин Иванов има повече от 10 години опит като адвокат, член на Софийската адвокатска колегия от 2009 г.

 

В продължение на четири години и половина адвокат Дойчин Иванов е бил част от екипа в Правния отдел на KPMG България, където специализира в областта на трудовото право, данъчното и търговското право и представителството по трудови, данъчни и търговски дела в съда.

 

Той е работил по важни дела на български и чуждестранни банки, петролни компании, компании от сектор енергетика, телекомуникационни и IT компании относно ДДС и корпоративно данъчно облагане, а също и по трудови дела относно прекратяване на трудовите правоотношения с ключови служители. Той е изготвял правни становища по трудово-правни въпроси и е участвал в преговори относно събиране на вземания, които са приключили със сключване на извънсъдебни споразумения.

 

От 01.07.2018 г. адвокат Дойчин Иванов осъществява адвокатска дейност самостоятелно, а на 01.01.2019 г. учредява заедно с адвокат Цвета Иванова – Йонкова Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“.

 

Образование:

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Международни отношения (Магистър)

 

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Право (Магистър)

 

Езици:

Английски, Френски, Немски

Адвокат и съдружник

Цвета
Иванова-Йонкова

.

Професионална биография

Преди да основе заедно с адвокат Дойчин Иванов адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ адвокат Цвета Иванова – Йонкова е била част от екипите на няколко адвокатски кантори в град София, между които Адвокатско дружество „Попов и партньори“ и Адвокатско дружество „Арнаудов и Узунова“.

 

Към настоящия момент адвокат Цвета Иванова – Йонкова има повече от 12 години опит като адвокат, член на Софийската адвокатска колегия.

 

Специализирала е в търговското, трудовото, семейното право, изпълнителното производство, както и в областта на процесуалното представителство.

 

Образование:

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Право (Магистър)

 

Езици:

Английски, Френски, Руски

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС
ПАРТНЬОРИ