fbpx
Адвокатско дружество Иванов и Йонкова

Консултирайте се с нас

+359 888 36 95 76

doychin.ivanov@iylawfirm.com

София, ул. Княз Борис I №40, ап.1

Следвайте ни в социалните мрежи:

Екипът | IY Law Firm
310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-310,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Екипът

Адвокат и съдружник

Дойчин
Иванов

.

Професионална биография

Дойчин Иванов има повече от 10 години опит като адвокат, член на Софийската адвокатска колегия от 2009 г.

 

В продължение на четири години и половина адвокат Дойчин Иванов е бил част от екипа в Правния отдел на KPMG България, където специализира в областта на трудовото право, данъчното и търговското право и представителството по трудови, данъчни и търговски дела в съда.

 

Той е работил по важни дела на български и чуждестранни банки, петролни компании, компании от сектор енергетика, телекомуникационни и IT компании относно ДДС и корпоративно данъчно облагане, а също и по трудови дела относно прекратяване на трудовите правоотношения с ключови служители. Той е изготвял правни становища по трудово-правни въпроси и е участвал в преговори относно събиране на вземания, които са приключили със сключване на извънсъдебни споразумения.

 

От 01.07.2018 г. адвокат Дойчин Иванов осъществява адвокатска дейност самостоятелно, а на 01.01.2019 г. учредява заедно с адвокат Цвета Иванова – Йонкова Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“.

 

Образование:

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Международни отношения (Магистър)

 

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Право (Магистър)

 

Езици:

Английски, Френски, Немски

Адвокат и съдружник

Цвета
Иванова-Йонкова

.

Професионална биография

Преди да основе заедно с адвокат Дойчин Иванов адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ адвокат Цвета Иванова – Йонкова е била част от екипите на няколко адвокатски кантори в град София, между които Адвокатско дружество „Попов и партньори“ и Адвокатско дружество „Арнаудов и Узунова“.

 

Към настоящия момент адвокат Цвета Иванова – Йонкова има повече от 12 години опит като адвокат, член на Софийската адвокатска колегия.

 

Специализирала е в търговското, трудовото, семейното право, изпълнителното производство, както и в областта на процесуалното представителство.

 

Образование:

Софийски университет „Свети Климент Охридски“ – Право (Магистър)

 

Езици:

Английски, Френски, Руски

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС
ПАРТНЬОРИ