fbpx
Адвокатско дружество Иванов и Йонкова

Консултирайте се с нас

+359 888 36 95 76

doychin.ivanov@iylawfirm.com

София, ул. Княз Борис I №40, ап.1

Следвайте ни в социалните мрежи:

АДВОКАТ ЦВЕТА ЙОНКОВА СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ПО МЕДИАЦИЯ | IY Law Firm
1132
post-template-default,single,single-post,postid-1132,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

АДВОКАТ ЦВЕТА ЙОНКОВА СЪС СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ПО МЕДИАЦИЯ

04.01.2021 г.

След успешно положен изпит пред одобрена от Министъра на правосъдието обучаваща организация, адвокат Цвета Йонкова – съдружник в Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“, придоби специализация по обща медиация.

Медиацията е доброволна и поверителна процедура за извънсъдебно разрешаване на спорове, при която трето лице – медиатор подпомага спорещите страни да постигнат споразумение.

В сравнение с конвенционалните средства на съдебните процедури медиацията е по – евтин, по – бърз и по – емоционално щадящ способ за разрешаване на конфликти. Поради това, в редица случаи медиацията е много по – подходящият способ за намиране на трайно решение на възникналите проблеми.

Ако ние от Адвокатско дружество „Иванов и Йонкова“ преценим, с оглед конкретиката на представения ни казус, че медиацията би била подходяща за Вас, вече можем да Ви предложим използването и на този метод за разрешаване на Вашия казус.

Автор: адвокат Дойчин Иванов